Protesta de agentes de la Policía Local de Alcoy para exigir más personal

Muestran carteles reivindicativos en el pleno del Ayuntamiento

27.11.2017 | 20:47
 

 
Los agentes protestando en el pleno del Ayuntamiento de Alcoy

Un grupo de agentes de la Policía Local de Alcoy ha mostrado carteles reivindicativos en el pleno que celebra esta noche el Ayuntamiento de Alcoy. Como ya anunciaron la semana pasada los sindicatos SPPLB, STA, CSIF y SIPOL, el cuerpo iba a iniciar movilizaciones para reclamar más personal, así como medios de protección tanto personales como colectivos. Piden al gobierno municipal que convoque las vacantes existentes, así como que elabore un estudio objetivo de las funciones y criterios de trabajo que desempeñan los agentes para llegar a una valoración real de los puestos.

Diarioinformacion.com 

 


Aramultimedia.com  

 
Han acudit uns 30 representants de la Plataforma per la valoració de la Policia Local de l'Ajuntament d'Alcoi
Sindicats de la Policia Local interrompen el plenari municipal a Alcoi: "Negociació ja"
 
27/11/2017 - 22:20 Escrit per RUBÉN LLEDÓ
 

La Plataforma per la valoració de la Policia Local de l'Ajuntament d'Alcoi ha començat a fer les "concentracions i protestes pacífiques" que va anunciar. La primera d'elles ha estat al plenari municipal d'aquest dilluns 27 de novembre. Han acudit uns 30 representants de la plataforma que "representa al 90% de la Policia Local".

Mentre es debatia al plenari el prec del PP sobre la connexió de la xarxa de clavegueram i enllumenat a l'accés de Gormaget, membres d'aquesta plataforma han exhibit cartells on es podien llegir reivindicacions com "negociació", "Ocupació cobrir places vacants" o "mitjans de protecció". El moment en què han interromput el ple ha sigut amb el crit de "Negociació ja".

ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb representants de la plataforma després d'aquesta escena de protesta. Han reconegut que hi ha "una falta d'interés del govern municipal amb les seues reivindicacions". Aquestes demandes per part de la plataforma és la "convocatòria pública de les vacants existents en la Policia Local, mitjançant el qual el Govern Municipal es comprometa a promoure en les seues respectives ofertes d'ocupació les vacants existents". A més també reclamen "mitjans de protecció unipersonals i col·lectius" després de les "recomanacions per part de la Generalitat davant l'amenaça de terrorisme jihadista i encaminades a la seguretat dels funcionaris policials i acordades en la Junta Local de Seguretat reunida després del lamentable atemptat terrorista sofrit a Barcelona".